Wednesday, 19 September 2012

CarotoMax

About Carotenoids

Alpha Carotene
Untuk penglihatan malam, mata sihat, menghalang degenerasi penglihatan.

Beta carotene
Memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka. mempertingkan sistem imun, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.

Lycopene 
Bersifat anti-oksidan, menghalang penuaan organ. Untuk serviks yang sihat, kitaran jantung dan sistem imun, mengurangkan penyakit kelenjar prostat.

Astaxanthin
Pigmen dalam alga & fitoplankton memberikan warna pink ikan salmon. Walaubagaimanapun, Shaklee menuai karotenoid astaxanthin dari mikroalga laut, sumber yang poten dan tulen. Melingdungi kerosakan oksidasi kolestrol LDL.

Lutien
Menyekat katarak, AMD (age related macular disease/penyakit macular berkaitan umur), glaukoma.

Zeaxanthin
Melingdungi mata, menuras cahaya gelombang biri pendek berbahaya. Mengurangkan risiko kanser payudara ovary, endometrial dan serviks.
-------------------------------------------------------------------------


Terdiri daripada Enam Karotenoid Terbaik

CAROTOMAX merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan alfa-karotena, astaxanthin, beta-karotena, lutein, likopena dan zeaxanthin yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap. Bahkan, anda tidak akan dapat ketulenan dan keberkesanan karotenoid daripada makanan itu sahaja.

CAROTOMAX menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:

• Memelihara kesihatan yang baik. *
• Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan
pertumbuhan tisu. *
• Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput
lendir. *

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.


Testimoni dari Ikamika

"Salam semua... ingat tak saya ada post berkenaan carotamax yang ingin saya cuba dalam tempoh sebulan ni.. sepatutnya saya kongsikan testimoni pada hujung bulan ni..tapi saya x sabar sebab saya x perlu tunggu sebulan untuk merasakan hasilnya...
sebelum ni kalau saya memandu pada waktu siang, saya wajib memakai sun glasses, sbb silau yang teramat. kalau x pakai mata saya mmg akan terkebil-kebul dan kepala akan sakit berhari2.. setelah 2 minggu lebih mengamalkan carotamax, saya baru perasan tengah hari tadi saya x menggunakan sun glasses pun semasa memandu.dan kepala saya x sakit pun selepas latihan bola tampar td.. hasil usaha dan tawakal saya menggunakan carotamax shaklee ni... Alhamdulillah silau saya tidak lagi seteruk dulu...

sekarang saya berani untuk mempromosikan produk carotamax ini kepada kenalan dan sesiapa sahaja...pilihan di tangan anda...
berminat? jangan segan untuk bertanya ya..^^"No comments:

Post a Comment