Thursday, 18 July 2013

Cinch Energy Tea Mix

Keistimewaan Cinch Energy Tea Mix Shaklee

Cinch Energy Tea Mix ini diambil bersama-sama dengan Cinch Shake Mix Shaklee dan produk-produk untuk tujuan pelangsingan lain yang telah dicadangkan oleh Shaklee. Energy Tea Mix dapat diminum sebagai snek ataupun minuman ringan waktu petang terutamanya bagi penggemar teh. Energy Tea Mix Shaklee adalah kurang gula dan semestinya sangat bagus untuk kesihatan. Selain itu, keistimewaan Enerygy Tea Mix ini ialah:
  • Selamat dan merupakan penggalak tenaga semulajadi
  • Ditambah dengan taurina untuk meningkatkan tenaga dan ketahanan badan
  • Pilihan alternatif terbaik menggantikan kopi, soda atau manisan untuk mengekalkan kecergasan tubuh
  • Tanpa gluten, tiada perasa tiruan, pewarna dan bahan pemanis 

Bahan Utama Dalam Cinch Energy Tea Mix Shaklee

Diperbuat daripada Eksklusif T-Lift - Campuran teh dalam Shaklee Cinch Energy Tea Mix. Campuran 4 jenis teh ini mempunyai khasiat hebat masing-masing selain daripada peranan utama teh sendiri yang sememangnya terkenal sebagai antioksidan yang sangat hebat untuk tubuh!

1. Matcha Green Tea Powder - Disediakan secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam daun teh termasuk serat, mineral dan antioksidan.

 Matcha Green Tea Extract

2. Red Tea Extract - Salah satu antioksidan yang dijumpai dalam teh merah, yang dikenali sebagai polifenol - pejuang kanser yang kuat. Polifenol membantu kerosakan badan yang disebabkan oleh radikal bebas. Ia merupakan antioksidan yang begitu kuat dan dikaji sebagai pencegahan kanser dan sebagai agen yang boleh menghalang tumor daripada merebak.

 Red Tea Extract

3. White Tea Extract - Juga dikenali sebagai teh hijau bayi dengan mempunyai kandungan antioksida yang lebih tinggi berbanding teh hijau.

 White Tea Extract

4. Rooibos Red Tea Extract - Tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan, kaya dengan sebatian polifenol - antioksidan.

 Rooibos Red Tea ExtractNo comments:

Post a Comment