Wednesday, 19 September 2012

Herb-Lax


Perbezaan Shaklee:
Ramuan asas produk ini terdiri daripada kombinasi sains perubatan tradisi dan teknologi barat. Ia mengandungi 9 herba semulajadi : alfalfa leaves, senna leaves, anise seed, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver's root. Sifatnya yang menggalakkan tindakan pembersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk digunakan oleh tubuh kita untuk jangka masa panjang.

Fungsi:
Digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas. Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herb-Lax yang lembut boleh membantu.

Rekomendasi: 2 kali seminggu - 4 biji setiap kali sebelum tidur.

Perhatian:
Mereka yang menpunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami citit-birit pada peringkat awal pengambilan. Manakala di bawah kondisi normal, Herb-Lax menampakkan kedan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan.

Mereka yang mengalami masalah sembelit yang serius boleh meningkatkan dos pengambilan kepada 5-8 biji dan boleh kembali kepada dos biasa setelah proses penghadaman / pembuangan kembali normal.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

---------------------------------------------------------------------

Formulasi yang Dipaten:
Senna Leaves - Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.

Buckhorn Bark - Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.

Licorice Root - Membantu proses detoksifikasi.

Fennel Seeds - Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalah sembelit dan kembung perut atau usus.

Anise Seeds - Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.

Rhubarb Root - Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotic.

Blue Malva Flower - Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.

Culver's Root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.

Alfalfa Leaves - Membersihkan usus, darah dan hati.

Harga Retail : RM 52.50

Sila hubungi 016-6661370 untuk cara dapat harga ahli.


No comments:

Post a Comment